CEF-A Expansion

3864 Square Feet of Additional Chambers

Construction starting May 21st 2018

Odoo image and text block

Conveniently Located


Next to the existing structure and Dairy Road parking garage

Entrance and Soil Room

Brand new soil room with roll-up door entrance

Convenient walk-through access to either side of CEF-A

Dedicated autoclave for CEF users (in addition to the one in LSA)

Bathroom and drinking fountain upgrades

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Available Space!

UC Davis CEF has always had a long wait list. This expansion will allow us to fulfill the needs of more researchers.

Contact Professor Bill Lucas if you are interested in helping us fill the building!

Natural Lighting and Green Upgrades

CEF's energy usage will be offset with additional upgrades, including natural lighting, solar panels, and more.

Odoo text and image block